SC OFFICE MOB TRADE SRL

RO21487074
J13/1079/2007
PCT DE LUCRU: Str. Celulozei nr.1E, Constanta, Romania
TEL: 0747 286 601
EMAIL: contact@officemobtrade.ro

Utilizarea, vizitarea și achiziția produselor prezentate pe importator-scaune.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor specificate, aceste prevederi putând fi modificate oricând fără alte notificări.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest site (denumită în continuare Cumpărător) confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. Dreptul de proprietate asupra site-ului revine SC OFFICE MOB TRADE SRL și iși rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricand folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificari ale site-ului www. importator-scaune.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

1.Comerciantul Online
Serviciul www.importator-scaune.roeste un serviciu de comerț electronic / comerț online / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon. www.importator-scaune.ro este administrat de SC OFFICE MOB TRADE SRL cu sediul social în PCT DE LUCRU: Str. Celulozei nr.1E, Constanta, Romania, ORC J13/1079/2007, Cod Fiscal: RO21487074, cont bancar ING Bank Bucuresti Centrala, IBAN Beneficiar: RO31INGB0000999902874366   e-mail: contact@officemobtrade.ro.

 1. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru a putea cumpăra de pe www.importator-scaune.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastra pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.
Site-ul www.importator-scaune.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.importator-scaune.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, este necesar să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.importator-scaune.ro și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate, respectiv SC OFFICE MOB TRADE SRL.

www.importator-scaune.ro iși rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesati/folosiți serviciile www.importator-scaune.ro. Daca folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dumneavoastră de utilizator.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a te putea înscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul www.importator-scaune.ro, deoarece unele produse din acest website conțin băuturi alcoolice, astfel încât trebuie să ai peste această vârstă pentru a le putea achiziționa și consuma.

Prin înregistrarea ca utilizator al www.importator-scaune.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permita identificarea dumneavoastră ca utilizator al serviciului www.importator-scaune.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.importator-scaune.ro va trebui să ne comunicați o adresă de email validă, precum și alte date legate de dumneavoastră. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.importator-scaune.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți.

Informațiile despre dumneavoastră pot fi folosite de SC OFFICE MOB TRADE SRL doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.importator-scaune.ro: procesarea comenzilor sau cererilor, ofertarea de produse, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră, contactarea, inclusiv prin poșta, email, mesaje text sau telefon, în legătură cu oferte de produse și servicii ale www.importator-scaune.ro sau în legătură cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte special.

Furnizarea serviciilor sau produselor de pe www.importator-scaune.ro va începe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați contul dumneavoastră. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC OFFICE MOB TRADE SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

 1. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către SC OFFICE MOB TRADE SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidentiale. SC OFFICE MOB TRADE SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC OFFICE MOB TRADE SRL.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. SC OFFICE MOB TRADE SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@officemobtrade.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, ștearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

SC OFFICE MOB TRADE SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de legislatie privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC OFFICE MOB TRADE SRL, ale partenerilor sai. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.importator-scaune.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.importator-scaune.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.importator-scaune.ro și va notifica organele abilitate din justitie împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

 1. Drepturi de autor (Copyright)
  Conținutul site-ului importator-scaune.ro (imagini și fotografii digitale, texte, grafică, detalii tehnice și alte informații) este proprietatea SC OFFICE MOB TRADE SRL, fiind aparat de legile pentru protecția drepturilor de autor și dreptul de proprietate intelectuală și industrială . Este interzisă folosirea elementelor specificate fără acordul scris al SC OFFICE MOB TRADE SRL.
 2. Conformitate:

Produsele comercializate sunt în conformitate cu legile în vigoare și corespund normelor și standardelor pentru care au fost create.

 1. Acord de informare
  În urma autentificării/înregistrării pe acest site clientul este de acord să primească diverse informații privind activitatea și produsele SC OFFICE MOB TRADE SRLsau alte materiale informative.
 2. Politica de conciliere :
  Pentru orice problema apărută în privința unei comenzi trebuie să fim contactați pentru o conciliere internă gratuită: 0747 286 601sau e-mail: contact@officemobtrade.ro
 3. Politica de confidențialitate
  Conform Regulamentului Eurpoean de protectie a datelor personale, a Legii nr. 677/2001, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC OFFICE MOB TRADE SRL are obligația de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către dumneavoastră. Scopul solicitării și colectării datelor cu caracter personal este de a opera în sistemul intern și a livra comenzile efectuate de către dumneavoastră pe site. Conform Legii beneficiați de: dreptul de acces asupra datelor și de editare , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției ,dreptul de a va opune prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugăm să ne trimiteți o cerere prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe adresa societății noastre sau pe email contact@officemobtrade.ro
 4. Litigii
  Orice litigiu apărut va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit încetarea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată din Romania.

Termeni și condiții generale privind comerțul online

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc față de părți toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie, dacă părțile nu au convenit altfel, momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare din partea furnizorului, referitor la comanda plasată. Furnizorul nu considera în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informații corecte, complete și actualizate referitor la produsele comercializate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alti factori similari inerenți în condițiile operării în mediul virtual.

Societatea furnizoare își declina răspunderea pentru omisiunile sau inadvertențele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informațiilor de pe site, inclusiv cele care provin din actualizarea stocurilor, operațiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acționează pe riscul propriu, dacă a știut sau ar fi trebuit să știe, în concordanță cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informația conținută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Prețurile afișate la produsele prezentate spre vânzare sunt valabile timp de 24 de ore de la momentul afișării lor pe site. Pentru a fi aplicabil, prețul produsului trebuie să fie real. Astfel, societatea furnizoare atenționează asupra faptului că exista cazuri când, ca urmare a unor disfunctionalități ale site-ului, întârzieri de operare sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel real, respectiv actualizat. În aceste cazuri, societatea furnizoare își asumă obligația de a informa direct clientul cu privire la prețul corect.

Societatea furnizoare își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Niciuna dintre părțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parțială) sau executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forță majoră. Părțile își vor aduce la cunoștință de îndată cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nicio pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene și condiții ale contractului și ale celorlalte instrucțiuni menționate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricareia din obligatiile sale conform contractului și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și, în special, pentru pierderea produselor.

 1. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.m.d. SC OFFICE MOB TRADE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune directe și/sau indirete datorate utilizării necorespunzatoare și accesării acestui site sau de informațiile publicate. Există posibilitatea imposibilității livrării unui produs din cauza stocului indisponibil. Este posibil ca un produs să apară în stoc pe site, dar să fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp și pot există mici inadvertențe privind stocul real afișat.
Dacă plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiți pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de SC OFFICE MOB TRADE SRL, nu și alte despăgubiri.
Valoarea maximă a obligațiilor societății SC OFFICE MOB TRADE SRL față de orice client în cazul nelivrarii sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de la respectivul client. Produsele, atunci când este cazul, vor fi însoțite de certificatul de garanție original emis pentru produs. SC OFFICE MOB TRADE SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare pe site a prețurilor sau a altor date/detalii legate de produse. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit societatea SC OFFICE MOB TRADE SRL își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

SC OFFICE MOB TRADE SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.www.importator-scaune.ro, fără o înștiințare prealabilă.

 1. Politica de livrare

Produsele comandate se livrează în toată țara fiind ambalate corespunzător.
Livrările se fac în ziua lucrătoare următoare trimiterii comenzii, pentru cele trimise până în orele 14:30. Comenzile efectuate Vineri se livrează Luni. În cazul în care aceste termene nu pot fi menținute clientul va fi înștiințat prin e-mail sau telefonic.
Expedierile sunt realizate cu firmele de transport agreate, SC OFFICE MOB TRADE SRL  având încheiate contracte de colaborare.
Costuri transport : GRATUIT .
Modalitate de plată produse: plata online, transfer bancar sau ramburs la curier.

Vă rugăm să rețineți că nu putem garanta timpii de livrare, în condiții ce nu țin de SC OFFICE MOB TRADE SRL și de parteneri. În perioadele aglomerate din an  timpii de livrare pot crește, grație unor factori pe care nu îi putem controla.

 1. Politica de returnare

Clienții SC OFFICE MOB TRADE SRL pot returna produsele cumpărate în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. SC OFFICE MOB TRADE SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului.

Clientul are dreptul a transmite, în scris pe e-mail contact@officemobtrade.ro, că renunta la achiziția produselor, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor . Plata transportului va fi achitată de către client .
În cazul în care produsele sunt returnate într-o stare în care nu mai pot fi vândute ca fiind noi, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produselor că second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauză se aplică conform O.G. nr.130/2000 art.2.lit.e., în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță.
Cheltuielile de transport sunt suportate de către SC OFFICE MOB TRADE SRL doar în cazul produselor defecte din fabricație sau deteriorate la transport.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE.  Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

 1. Modalități de plată
 • Ramburs (Plata se va efectua la primirea sau ridicarea coletului)
 • Ordin de Plată (Plata se va efectua în contul bancar al firmei SC OFFICE MOB TRADE SRL, CONT BANCAR RO31INGB0000999902874366, deschis la Banca ING Bank Bucuresti Centrala
 • Plata online prin intermediul serviciului Netopia Mobil Pay
 1. Garanția produselor

Toate scaunele au o garanție de 12 luni de la data facturării. Garanția se asigură în baza facturii fiscale, a certificatului de garanție care trebuie să fie corect completat, a produsului ce face obiectul garanției, împreună cu o menționare scrisă a defectului. Obiectul achiziționat este necesar să îl prezentați cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

SC OFFICE MOB TRADE SRL garantează componentele produselor sale împotriva defectelor de fabricație și de material pe perioada mai sus stabilită cu începere de la data cumpărării de către utilizatorul final. În timpul perioadei de garanție producătorul își rezervă dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedește a fi defect. Garanția acoperă numai acele defecte care apar în exploatarea normală a produsului și nu se aplică pentru acțiunile ce nu sunt conforme instrucțiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgarieri, depășire greutate maximă admisă etc).

Întreținerea și reparațiile în termen de garanție se execută de către SC OFFICE MOB TRADE SRL la sediul unității service din PCT DE LUCRU: Str. Celulozei nr.1E, Constanta, Romania.

Costul trimiterii produsului pentru care se acordă garanție la unitatea service, cade în sarcina cumpărătorului, firma noastră suportând costul trimiterii produsului reparat la cumpărător.

Perioada de rezolvare a recalmatiei de la data sesizării este cea prevăzută de lege, garanție prelungindu-se cu durata în care a fost produsul în reparație.

 1. Politica Cookies

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate în computerul dumneavoastră de către site-urile pe care le vizități. Această tehnologie de stocare automată a datelor este foarte răspândită și se folosește pentru a colecta informații precum tipul de browser și sistemul de operare, pagina sursă, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul nostru etc, cu scopul de a înțelege cum folosesc vizitatorii această pagină de web. „Cookies” ne ajută să adaptăm conținutul website-ului în funcție de nevoile dumneavoastră.

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-urilor noastre și pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii utilizează aceste site-uri, precum și serviciile oferite de către acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastră ne oferă o modalitate ușoară și convenabilă pentru a personaliza sau a îmbunătăți experiență dumneavoastră pe site-urile noastre și pentru a face următoarea vizită mai plăcută. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informații personale, cum ar fi numele dumneavoastră, cu toate acestea, putem face legătură între informațiile conținute într-un cookie și informațiile dumneavoastră. cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de înregistrare).

Dumneavoastră trebuie să vă asigurați că setările computerului dumneavoastră reflectă dacă sunteți sau nu bucuros să acceptați cookie-uri. Astfel, va puteți seta browser-ul de internet să va avertizeze înainte să acceptați cookie-urile sau îl puteți seta să le refuze instant. Nu este necesar să utilizați cookie-urile că să puteți utiliza sau să aveți acces la site-urile noastre, cu toate că există posibilitatea să nu aveți acces la toate caracteristicile site-ului. Pentru informații suplimentare trebuie să utilizați butonul « help » din browser-ul dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la această notificare legală. Va rugăm să vizități această pagină din când în când pentru a va informa asupra acestora și a noilor informații

Mai multe detalii gasiti in Politica de confidentialitate.

 1. Garanții si Limitări

www.importator-scaune.ro nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site. Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atat timp cât este disponibil și fără o altă garanție. SC OFFICE MOB TRADE SRL nu iși asumă nicio responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei. SC OFFICE MOB TRADE SRL își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC OFFICE MOB TRADE SRL își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. SC OFFICE MOB TRADE SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor și acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii iși vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 1. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:

 • nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
 • nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identități false.  SC OFFICE MOB TRADE SRL își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.importator-scaune.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care SC OFFICE MOB TRADE SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

SC OFFICE MOB TRADE SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.importator-scaune.ro cedați dreptul SC OFFICE MOB TRADE SRL de a folosi numele dumneavoastră în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.importator-scaune.ro

 1. Forța majoră

SC OFFICE MOB TRADE SRL, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.importator-scaune.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.importator-scaune.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.importator-scaune.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.importator-scaune.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

 1. Publicitatea

www.importator-scaune.ro poate afisa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.importator-scaune.ro și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

 1. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

www.importator-scaune.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuala a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: contact@officemobtrade.ro sau să ne contactați la numerele de telefon afișate la capitolul Contact.

 1. Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul iși asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.importator-scaune.ro.